Dit is PlusPlus

De initiatiefnemers

PlusPlus is onderdeel van crowdfundingplatform Lendahand, dat PlusPlus in 2020 lanceerde samen met de ontwikkelingsorganisaties Solidaridad en Cordaid, en impact investeerder Truvalu. PlusPlus maakt gebruik van de technologie, vergunning en infrastructuur van Lendhand. Daarom loopt registratie bij PlusPlus via de site van Lendahand. De 3 partners bieden een wereldwijd netwerk met kantoren in de landen zelf en jarenlange ervaring in het stimuleren van ondernemerschap. Alleen ondernemers die de productie kwalitatief en kwantitatief weten te verbeteren en tegelijk impact maken, selecteren we voor PlusPlus. Jouw investering tilt deze agrarische ondernemers naar het volgende niveau!

De initiatiefnemers in het kort:

  • Cordaid en Solidaridad versterken voedselketens en ondernemerschap in ontwikkelingslanden. Al decennia.
  • Truvalu is door ICCO (nu onderdeel van Cordaid) opgezet. Truvalu maakt kleine en middelgrote agrarische ondernemingen klaar voor de volgende stap.
  • Lendahand is een crowdfundingplatform voor impact investeringen in ondernemers in opkomende landen. Hun kleine en middelgrote ondernemingen zijn actief in verschillende sectoren, waarbij PlusPlus zich vooral op de landbouwsector richt.