Crowdfunding projecten

620+ investeerders
€1.568.000 uitgeleend
14,047 levens verbeterd
*Peildatum: 10 Februari 2023
Kies hieronder jouw projecten
En sluit je aan bij 620+ andere impact investeerders

PasarMIKRO 2

Kan technologie het inkomen verbeteren van kwetsbare boeren in Indonesië? Jazeker! PasarMIKRO laat zien hoe. Dit agri-tech bedrijf verbindt duizenden boeren en kleine handelaren via een simpele app op hun mobiele telefoon. Deze online marktplaats geeft belangrijke informatie en adviezen, maar ook de mogelijkheid om digitaal te betalen en om krediet aan te vragen. Zo krijgen de boeren direct uitbetaald, tegen betere prijzen, waardoor hun structureel inkomsten verbeteren. Zo ook deze eierboer uit Oost-Java: “Dankzij PasarMIKRO word ik gelijk uitbetaald. Ik kan nu sneller nieuw kippenvoer inkopen, van betere kwaliteit. Dat zorgt voor meer eieren om te verkopen.”

  • 1 nieuwe banen
  • 1440 mensen bereikt
PasarMIKRO
Ondernemer
€50.000
Benodigd bedrag
12 maanden
Looptijd
Impact lening
83%
Nog €8.250 nodig, 31 dagen te gaan

CLECAM 7

In Rwanda hebben kleinschalige boeren, vooral vrouwen, moeite met het verkrijgen van leningen. Toch is toegang tot kapitaal essentieel voor hun succes. Sibomana, een boerin die profiteerde van een Clecam-lening, vertelt: 'Voordat ik me aansloot bij de coöperatie, had ik geen werk en bleef ik thuis zonder inkomen. Dankzij de lening kon ik op tijd zaaien, waardoor onze opbrengst verdubbelde. Het extra inkomen helpt me om het schoolgeld van mijn kinderen, medische kosten en andere huishoudelijke uitgaven te betalen.” Met jouw investering helpt Clecam 47 boeren in Rwanda om hun levensomstandigheden te verbeteren.

  • 47 mensen bereikt
Clecam Ejo-Heza
Ondernemer
€20.000
Benodigd bedrag
6 maanden
Looptijd
Impact lening
48%
Nog €10.400 nodig, 50 dagen te gaan

Klaar om te beginnen met investeren?

Maak nu een account aan of leer meer over hoe het werkt.

Blijf op de hoogte
Krijg de nieuwste projecten en impact inspiratie per e-mail. Wij houden niet van spam, dus we mailen je niet vaker dan twee keer maand.

Je kunt je altijd met één klik weer uitschrijven

Wil je meer weten over PlusPlus? Heb je vragen over wie we zijn of hoe we het doen? We staan graag voor je klaar.