Vacatures

Als je werkt bij PlusPlus geef je je tijd betekenis.Dankzij jouw inzet en talenten kunnen boeren en agri-ondernemers hun bedrijf laten groeien. Daardoor ontstaat er meer werkgelegenheid en voedselzekerheid in gebieden waar dat hard nodig is.

Vacature Stagiair Content Marketing


Hoe draag je bij aan meer banen en voedselproductie in Afrika, Azië en Latijns-Amerika? PlusPlus.nl is een nieuw crowdfunding platform waar je direct geld uitleent aan voedselbedrijven in ontwikkelingslanden. Deze bedrijven kunnen zo groeien. Dat geeft de lokale economie een boost en zorgt voor nieuwe banen, verbetert voedselproductie en biedt extra inkomsten voor velen. Zo maak je impact en geef je geld betekenis. 

PlusPlus is een initiatief van de ontwikkelingsorganisaties Cordaid en Solidaridad, business booster Truvalu en award winning crowdfunding platform Lendahand. Het platform is in augustus 2020 van start gegaan en klaar om te groeien. Daar kan jij aan bijdragen! 

Ben jij op zoek naar een stage op het gebied van Content Marketing, en wil jij echt een verschil maken? Dit is je kans om ervaring op te doen bij een startup! We zoeken een stagiair die ons kan helpen om onze community van investeerders te laten groeien. Je kunt de kennis uit je opleiding direct inzetten en toepassen bij de uitvoering van onze (online) marketingstrategie en campagnes voor 2021. 

Wie ben jij? 

Ben jij iemand die creatief is, online handig, enthousiast is en altijd bruist van de toffe ideeën? Dan zijn we op zoek naar jou! We vragen in elk geval de volgende vaardigheden: 

Daarnaast ben jij:


Wat ga je doen?

In deze rol werk je mee in het marketing team. Je denkt mee over de campagnes en draagt bij aan onze online content. Daarnaast geven we je graag een stem in het meedenken over de meest effectieve strategie om onze jonge startup te laten groeien. 

Wat krijg je ervoor terug?

Is deze stage jou op het lijf geschreven?

Stuur dan je motivatie en cv naar michelle.schouwenburg@plusplus.nl. Of verras ons met een creatieve manier om jezelf in de kijker te spelen! Heb je nog vragen over de vacature of over het sollicitatieproces, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Reacties kunnen ingezonden worden vóór 22 april 2021.


Werken bij de initiatiefnemers

Bekijk vacatures bij Solidaridad, Cordaid en Lendahand.

Blijf op de hoogte

Nieuwe vacatures van PlusPlus ontvangen? Volg ons op Facebook, Instragram, Twitter of Linkedin.