Zo werkt PlusPlus

PlusPlus in 5 eenvoudige stappen
Stap 1

Kies een project (of projecten)

Stap 2

Maak een account aan (via Lendahand)

Stap 3

Bepaal zelf welk bedrag je wilt uitlenen, al vanaf €50

Stap 4

Elke 6 maanden ontvang je een deel van je lening terug

Stap 5

Herhaal de 4 stappen voor nog meer impact

Bekijk deze korte video en ontdek hoe je geld betekenis geeft via PlusPlus

Stap 1: Kies een project

Vind je het belangrijk dat jouw geld naar een vrouwelijke ondernemer gaat? Of houd je gewoon erg van avocado’s en gun je het daarom aan die avocadoboer? Bij PlusPlus kies je helemaal zelf aan wie je geld uitleent. Elke onderneming is zorgvuldig gescreend, dankzij ons wereldwijde netwerk van lokale partners. Welk project kies jij?

Bekijk projecten

Stap 2: Betaal eenvoudig

Meedoen is al mogelijk vanaf €50 en het hele bedrag gaat naar je project; PlusPlus houdt niets in! Betalen gaat eenvoudig via iDEAL. Hiervoor maak je een account aan bij Lendahand (waar PlusPlus onderdeel van is). In je account vind je een handig overzicht van jouw leningen en de geplande terugbetalingen.

Stap 3: Communicatie is key

We houden de relatie met jou graag goed. Daarom communiceren we persoonlijk en open. Je krijgt een berichtje als jouw project van start gaat en als je een terugbetaling krijgt. Maar ook als jouw ondernemer een videootje stuurt met een update. Zo ben je altijd op de hoogte.

Stap 4: Je geld komt terug, en...

Elke 6 maanden komt een deel van je inleg terug. Dat regelen wij voor je; jij hoeft daar zelf niks voor te doen. Het geld wordt dan op je account gestort. Jij bepaalt of je het geld zelf nodig hebt of opnieuw uitleent om nog meer impact te maken.

Bekijk projecten

Wil je meer weten over PlusPlus?

Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op.