Nieuws

"Werken aan een hoger doel motiveert het meest." Maak kennis met onze nieuwe stagiaires!

Ons team heeft versterking gekregen. Maar liefst twee stagiaires zijn deze maand bij PlusPlus begonnen met hun stage, de één binnen het Marketing Team en de ander bij Impact Investments. Eén ding hebben ze in elk geval gemeen: ze hebben er zin in! Ze stellen zich hier zelf even voor.

 

"Hi! Ik ben Anne-Maike, 19 jaar en zit nu in het derde jaar van mijn opleiding Communicatie. Voor de aankomende vijf maanden loop ik stage in het marketingteam van PlusPlus. Tijdens mijn stage ga ik me vooral focussen op het onderhouden van de sociale media en het binnenhalen van nieuwe investeerders om de dromen van onze ondernemers waar te kunnen maken!

Ik woon in een klein dorpje in de buurt van Gorinchem samen met mijn zus. Naast mijn stage ben ik veel bezig met muziek en fotografie. Daarnaast houd ik ervan om creatief bezig te zijn en daar wilde ik graag wat mee doen binnen mijn stage.  

Het vinden van een leuke stage vond ik een behoorlijke uitdaging, maar wat ben ik blij dat ik deze stage bij PlusPlus ben tegengekomen! Een stage met een sociale impact was voor mij wel echt een eis en dat is precies waar het bij PlusPlus om gaat. Ik vind het enorm leuk om vrienden en familie te vertellen over mijn stageplek en ik merk dat iedereen net zo enthousiast is als ik.  

Ik kijk onwijs uit naar de volgende vijf maanden en ben er zeker van dat ik hier veel zal gaan leren!"

 

 

"Mijn naam is Işıl. Ik ben een 23 jarige studente uit Turkije en ik ben op dit moment bezig met mijn master Economics of Markets and Organisations, aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De komende vijf maanden loop ik stage binnen het Investment Team bij PlusPlus. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie en ik houd ook veel van sporten. 

Ik heb voor deze stage gekozen, omdat ik geloof dat een hoger doel de grootste motivatie is. Ik ben enorm blij om deel uit te maken van een organisatie die streeft naar het maken van sociale impact. Dat vind je niet veel in de financiële wereld. Als stagiair bij het Investment Team hoop ik dieper in te gaan op crowdfunding en de impact die deze manier van investeren te bieden heeft. Daarnaast hoop ik mijn vaardigheden bij het maken van financiële modellen te verbeteren. 

Hopelijk heeft de kennis, die ik tijdens mijn stage opdoe, niet alleen een grote impact op mijn carrière, maar ook op de samenleving en de ondernemers die hun bedrijf in ontwikkelingslanden willen laten groeien."