Nieuws

Dit is wat uitleners vinden van PlusPlus

"Een goed doel waarbij ik mijn gegeven geld weer terug krijg", "mijn geld levert ipv rente werk en verbeteringen op voor mensen die het beter kunnen gebruiken" of "een prima alternatief voor sociaal beleggen, waarbij de kosten voor de lening zo laag mogelijk worden gehouden". Dit zijn zomaar een paar van de antwoorden die we kregen op de vraag: Waarom investeer jij via PlusPlus? 
 

100 reacties op onze vragenlijst!

Begin deze maand vroegen we jullie om ons te laten weten wat je van PlusPlus vindt. De reacties op dit verzoek waren overweldigend! Zo’n 100 mensen namen de moeite om onze korte vragenlijst in te vullen. De antwoorden waren erg positief. Jullie waarderen vooral de kleinschaligheid van de projecten, de impact die je al met een klein bedrag kan maken en het zelf kunnen kiezen waar je geld naartoe gaat. Dat is ontzettend leuk om te horen!
 

Meer aandacht voor vrouwen en milieu

Natuurlijk ontvingen we ook adviezen wat beter kan. Nog meer terugkoppeling over de resultaten van een lening, meer en diverser projectaanbod, bijv. met aandacht voor het milieu of meer vrouwelijke ondernemers. De meeste mensen vinden het prettig dat de leningen betaalbaar blijven voor de ondernemers door zelf geen rente te krijgen, anderen denken juist dat het bieden van een klein rendement nog meer mensen zou motiveren om mee te doen. Fijn dat jullie zo meedenken!
 

Registreren moet eenvoudiger worden

Verschillende mensen die nog niet hebben uitgeleend, gaven aan dat dit komt door ons registratieproces. Wij zijn meteen op zoek gegaan naar mogelijkheden om registreren eenvoudiger te maken. Hierbij zijn we door onze AFM vergunning wel gebonden aan een aantal regels. Kom je er niet uit, of heb je vragen? Je kunt ons altijd bellen of mailen: info@plusplus.nl of +31 (0)30-2270059.
 

6 mei: stel je vragen live via Facebook

Omdat we merken dat jullie erg betrokken zijn en veel ideeën en vragen hebben, gaan we een vraag-en-antwoord sessie organiseren. Dit doen we op donderdagavond 6 mei, via onze Facebookpagina. Ben je erbij? Oprichters Peter Heijen en Suzanne Larsson vertellen hoe het nu gaat met PlusPlus, wat er dit jaar allemaal op de planning staat en natuurlijk nemen ze alle tijd om jullie vragen te beantwoorden!
Ben je erbij?